Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Devizabetét lakosság

Devizabetét lakosság

Magasabb kamatért

Megtakarítási ajánlatunk: Ingyenes számlavezetés!

Válassza a biztonságos és kedvező kamatozású lekötött deviza betéteinket szabad pénzeszközeinek gyarapítására.

 

A megtakarítás az alábbi devizanemekben érhető el:

 

  •  EUR, CHF, GBP, USD


A lekötés időtartama:

 

  •  1,2,3,6,9,12 hónap választható


A deviza betéthez kapcsolódó kondíciók mértékéről és további információkról a lakossági deviza számlavezetésre vonatkozó Hirdetményünkből tájékozódhat.

 

Számlanyitás

 

Egy devizanemben bármennyi lekötött deviza számla nyitható. Elegendő megtakarítási számlát nyitni, nem feltétel a bankszámla.
 

Kamatozás

 

Egyszeri és ismétlődő lekötés is válaszható.

 

A kamat az első periodusra garantált.
Ismétlődő lekötés esetén a betét újrafordulásának napján érvényes hirdetményben szereplő kamattal automatikusan lekötődik, Önnek nem kell külön intézkednie.

A lekötéskor azonban rendelkezhet oly módon is, hogy a kamatot a deviza látra szóló bankszámlán írjuk jóvá, amennyiben rendelkezik nálunk látra szóló deviza számlával.

 

Kamatszámítás

 

A kamatszámításnál használt viszonyszám értéke a devizaszámlák esetében minden devizanemnél 360 nap, kivéve a GBP, ahol 365 nap.

A devizaszámlákra is a forint számlákhoz hasonlóan történik meg a kamatadó elszámolása, az ügyféltípus és honosság függvényében.

Hirdetmények