Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK

Diákhitel számlacsomag

Diákhiteled mellé igényelj díjmentes, korszerű banki szolgáltatásokkal rendelkező Diákhitel számlacsomagot.

A felsőfokú tanulmányaid finanszírozásához Diákhitelt igényelhetsz nálunk. Élj a lehetőséggel, vedd igénybe hozzá ingyenes Diákhitel számlacsomagunkat is!


2001. szeptemberétől a Diákhitel Központ Zrt. lehetőséget nyújt főiskolai, vagy egyetemi tanulmányaid finanszírozásához diákhitel igénylésére.

A hitel törlesztését csak a tanulmányaid befejezése után, a jövőbeni fizetésedből kell elkezdened.

 

A Fókusz Takarék a diákhitel folyósításához egy olyan kedvezményes bankszámlacsomagot kínál, amellyel tanulmányaid ideje alatt nem lesz gondod a számlavezetési költségekre, ugyanis a korszerű banki szolgáltatásokat teljesen díjmentesen kínáljuk számodra. Diákhitelt és a hozzá kapcsolódó Diákhitel számlacsomagot gyorsan és egyszerűen bármelyik kirendeltségünkben igényelheted!

 

Diákhitel számlacsomag ingyenes szolgáltatásai:

 

  • Számlanyitás, számlavezetés
  • Bankszámlakivonat előállítás (fiókban visszatartott kivonat esetén)
  • Internetbank szolgáltatás
  • Pénztári készpénz be- és kifizetés
  • Átutalási megbízások (eseti és rendszeres is, akár bankon kívülre is, papír alapon és internetbankból is)
  • Csoportos beszedési megbízások teljesítése
  • 1 db Maestro, vagy Visa Online bankkártya
  • ATM készpénz felvétel saját és integrációs ATM-en egyaránt
  • Havonta kettő ingyenes ATM és POS egyenleg lekérdezés saját és integrációs eszközökön


A számlacsomag részletes kondícióit a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetmény tartalmazza.

 

A Diákhitel számlacsomagot nyithatják:

 

Azok a felsőoktatásban résztvevő diákok, akik a Diákhitel Központ Zrt.-től a Fókusz Takarékon keresztül diákhitelt igényeltek, vagy a korábban igényelt diákhitelük folyósítására a számlanyitáskor a Fókusz Takaréknál megnyitott számlaszámot jelentik le.


A Diákhitelről bővebb információt a www.diakhitel.hu oldalon találsz. A Diákhitelre vonatkozó részletes feltételeket a Diákhitel Központ Zrt. üzletszabályzata tartalmazza.

Hirdetmények