Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Fogyasztási hitelek
 4. Személyi kölcsön
 5. Forint alapú Személyi kölcsön

Forint alapú Személyi kölcsön

Információs telefon: 06-76/900-190


Mindennapi használati tárgyakra, eszközökre, átmeneti pénzügyi nehézségek, különböző élethelyzetek megoldására ajánljuk. Kölcsön összege szabadon felhasználható! THM: 19,31-19,61%

A Személyi kölcsön szabadon felhasználható lakossági hitel, melyet ingatlanfedezet nélkül igényelhetik havi rendszeres jövedelemmel rendelkező, nagykorú, természetes személyek.

Előnyös, mert gyors a hitelbírálat, szabadon, bármire felhasználható, akár hitelkiváltásra is. Akár kezes bevonása nélkül is igényelhető, Adóstárs vagy kezes bevonásával növelhető az igényelhető hitel összege. Fedezet: Készfizető kezes bevonására lehet szükség.
Egyéb biztosítékok: Hitelfedezeti életbiztosítás, melynek kedvezményezettjeként a Fókusz Takarékszövetkezetet kell megjelölni.
A kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok: 

 

 • Kölcsönigénylő
 • Munkáltatói jövedelemigazolás a kölcsönigénylők és a kezesek részéről is
 • Nyugdíjas igénylő és kezesek esetén nyugdíjas igazolvány és a NYUFIG hivatalos tájékoztató levele a tárgyévi nyugdíj összegéről és nyugdíj szelvény vagy a nyugdíj jóváírását bizonyító bankszámlakivonat, vagy banki igazolás
 • Egyéni vállalkozó és őstermelő igénylők esetében NAV által kiadott jövedelemigazolás és „nullás" adóigazolás, adóbevallás.
 • Információs adatlap ügyfélminősítéshez kezesek és dologi adósok esetén.
 • Egyéb dokumentumok az egyedi hitelbírálat függvényében

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények