1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Forint bankszámla lekötések

Forint bankszámla lekötések

Szeretné, ha pénze a látra szólónál többet kamatozna? Többféle betétlekötési lehetőség közül választhat.

Bankszámla melletti, változatos, rugalmas betétlekötések az Ön igényeinek megfelelően!


Amennyiben Ön lakossági bankszámla tulajdonos, szabad pénzeszközeit – bankszámla egyenlegét, illetve annak bizonyos részét – helyezze el lekötött betétben, így a pénzét az Ön javára dolgoztatja és lekötése után magasabb kamatot kaphat. Betétlekötését bármelyik kirendeltségünkben intézheti, vagy amennyiben rendelkezik Internetbank szolgáltatással, akkor az otthonából is bonyolíthatja.

 

Különböző betétlekötési konstrukciók közül ügyfeleink kiválaszthatják az igényeiknek legmegfelelőbbet:

 

  • Rövid, illetve hosszú távú lekötés.

 

Futamidő 1, 2, 3, 6, 7 és 12 hónap, vagy akár napra lekötött betétek

 

  • Fix, vagy változó kamatozás.

 

Fix kamatozás esetében kötelezettséget vállalunk arra, hogy a futamidő teljes egésze alatt a szerződéskötéskor meghatározott kamatlábakat alkalmazzuk. A futamidő alatt egy lekötési periódust kell érteni.

 

Változó kamatozású betétek esetében a betét mindig az aktuális Hirdetményben szereplő kamattal kamatozik. A kamatváltozást a hatálybalépés előtt 15 nappal a honlapunkon (www.fokusztakarek.hu) és az üzlethelyiségeinkben kifüggesztett Hirdetmény útján tesszük közzé.

 

  • Küszöbös, vagy sávos kamatozás.

 

A küszöbös azt jelenti, hogy egy adott értékhatár felett a betét teljes összege a magasabb összegre meghatározott kamattal kamatozik.

Sávos kamatozás esetén a számla egyenlegének adott összegsávba eső része az adott sávhoz tartozó kamatlábbal kamatozik.

 

Kirendeltségeinkben időről-időre kiemelkedő kamatozású betétakciókkal várjuk kedves ügyfeleinket.

 

 

A lekötött betétek kondícióit a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetmény tartalmazza. Legkisebb elhelyezhető összeg 1.000 Ft. A megnyitott lekötött betéttel kapcsolatos pénztári tranzakciókat bármelyik kirendeltségünkben lebonyolíthatja. A lekötött betétek OBA által biztosítottak a törvényi előírásoknak megfelelően.

 

Lekötött betétet nyithatnak:

 

  • Lakossági bankszámlával rendelkező természetes személyek devizajogi státusztól függetlenül.
  • A lekötött betétszámla elhelyezhető (a törvényes képviselő jognyilatkozata alapján) ifjúsági bankszámlával rendelkező korlátozottan cselekvőképes kiskorú (14-18 éves) természetes személyek nevére is.

 

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények