Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Jelzálogfedezet mellett nyújtott hitelek

Jelzálogfedezet mellett nyújtott hitelek

Az alábbi menüpontban tájékozódhat jelzálogfedezet mellett nyújtott hiteleinkről.

 • Szabad felhasználású jelzáloghitel

  Szabadon felhasználható lakossági kölcsön, melyet ingatlan fedezet mellett lehet igénybe venni. THM:6,15-10,23%

 • Ingatlan vásárlási, építési hitelek

  A hitel ingatlan megvásárlásához építéséhez, bővítéséhez, felújításához, korszerűsítéséhez, közművesítéséhez igénylehető, a saját források kiegészítése céljából. THM:2,23-8,74

 • Takarék Forint Kiváltó Hitel

  Elégedetlen fennálló hitele kondícióival? Tudunk rá megoldást! Más pénzügyi intézménynél fennálló, lakáscélú vagy szabad felhasználású jelzálogkölcsönök, valamint fedezetlen személyi kölcsönök, áruhitelek, gépjárműhitelek célzott kiváltását szolgáló jelzálog típusú hiteltermék. THM: 2,23-9,73%.

Hirdetmények