Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Kamatozó takarékbetétkönyv

Kamatozó takarékbetétkönyv

Klasszikus, kézzelfogható, költségmentes, biztonságos megtakarítás okiratos formában.

Természetes személyek számára ajánlott klasszikus megtakarítási forma, amely esetén a betéthez való jogunkat első sorban az arról kiállított okirat igazolja.


Kamatozó takarékbetétkönyvben a betét elhelyezhető:

 

  • Lekötés nélkül: látra szólóan
  • Különböző lekötési időre: 3, 6 hónapra, 1, 2 és 3 évre.

 


A betétes befizetései, kifizetések és a kamatelszámolás kimutatásra kerül a betétkönyvben.

Lekötéssel elhelyezett betétnél minden egyes betétösszegnek a betétkönyvben történő elhelyezése napjától kezdődik a lekötési idő, kamat csak ennek kitöltése után jár.

 

Tőkésített kamat jóváírása év végén történik, így a betét hosszú távon kamatos kamatot fizet.

 

Kamata változó.

 

A különböző időre leköthető Kamatozó takarékbetétkönyv kondícióit a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetmény tartalmazza. Legkisebb elhelyezhető összeg 1.000 Ft. Díjmentes betétkönyv nyitással és pénztári készpénz szolgáltatással az egyik legkedveltebb, legbiztonságosabb megtakarítási forma. A megnyitott Kamatozó takarékbetétkönyvvel kapcsolatos pénztári tranzakciókat bármelyik kirendeltségünkben lebonyolíthatja. A Takarékbetétkönyv az OBA által biztosított a törvényi előírásoknak megfelelően.

 

Takarékbetétkönyvet nyithatják:

 

  • Természetes személyek devizajogi státusztól függetlenül. A betétszámla elhelyezhető (a törvényes képviselő jognyilatkozata alapján) korlátozottan cselekvőképes kiskorú (14-18 éves), illetve cselekvőképtelen kiskorú (0-14 éves) természetes személyek nevére is.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények