Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK

Lakáscélú állami támogatások

Családok Otthonteremtési Kedvezménye

Most egyszerűbb a családi otthonteremtés.

 

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

Milyen célokra igényelhető a CSOK?
A CSOK az eltartott gyermekek számától függően változó összegű családi otthonteremtési támogatás, amely a következő célokra igényelhető:

 

  • 2008. július 1-jén vagy azt követően kiadott építési engedéllyel (építésügyi hatósági igazolással) rendelkező új lakás építéséhez,
  • 2008. július 1-jén vagy azt követően kiadott használatbavételi engedéllyel vagy a használatbavétel tudomásulvételét igazoló hatósági bizonyítvánnyal rendelkező új lakás vásárlásához, használt lakás vásárlásához, meglévő lakás - a kérelem benyújtásának időpontját követően megkezdett - bővítéséhez. 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények