Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK

Otthonteremtési kamattámogatott lakáscélú kölcsön

Új lakás vásárlása, építése, továbbá használt lakás vásárlása, korszerűsítésére, bővítésére felhasználható kölcsön. THM: 3,24-3,34%

A hitelcél szerinti ingatlanra vonatkozó szabályok:

 

Új lakás általános forgalmi adó és telekár nélkül meghatározott vételára, valamint új lakás építése esetén annak a Takarékszövetkezet által elfogadott, általános forgalmi adó és telekár nélkül meghatározott bekerülési költsége nem haladhatja meg a 30 millió forintot.

Használt lakás vételára nem haladhatja meg a 20 millió forintot.

Korszerűsítés vagy bővítés esetén annak hitelintézet által elfogadott, általános forgalmi adó összegét tartalmazó költsége nem haladhatja meg a 15 millió forintot.

 

A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumok:

 

  • adásvételi szerződés/költségvetés, 
  • megvásárolandó/építendő ingatlan tulajdoni lapja , 
  • munkáltató igazolások, 
  • házassági anyakönyvi kivonat másolata, 
  • építés esetén tervrajz, építési engedély, építési engedély jogerőre emelkedése, 
  • lakásbiztosítás, 
  • életbiztosítás. 


Folyósítás és törlesztés jellemzői: 

Építés esetén a folyósítás forintban készültségi foknak megfelelően bemutatott számlák alapján, vásárlás esetén az adásvételi szerződésben szereplő ütemben, törlesztés annuitásos.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények