Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK

SMS

Érezze, hogy pénzügyei biztonságban vannak!

Amennyiben szeretné figyelemmel kísérni és biztonságosan intézni pénzügyeit, kérje SMS szolgáltatásunkat.

Igénybevétele esetén telefonjára értesítést küldünk minden pénzmozgásról.

 

Az SMS szolgáltatás előnyös mindenki számára, aki azonnal tudni szeretné, ha számláján pénzmozgás történik. A szolgáltatás segítségével Ön minden tranzakcióról-legyen az készpénzes, vagy átutalás, terhelés, vagy jóváírás-azonnal információt kap telefonjára.

 

Önnek lehetősége van kiválasztani, hogy bankszámláján történő pénzmozgások közül melyről küldjünk értesítést, az alábbi értesítéseket kérheti igényeinek megfelelően:

 

  • Értesítés beszedésekről
  • Értesítés jóváírásokról
  • Értesítés költségekről, kamatokról
  • Értesítés terhelésekről
  • Értesítés fedezet összeghatár alá
  • Értesítés fedezet összeghatár fölé
  • Lejárat előtti figyelmeztetés

 


Segítséget jelenthet, ha bankkártyája elveszik, vagy ellopják, mert ha illetéktelen személy használni próbálja-akár sikertelenül is-Ön arról azonnal értesítést kap.

 

Az SMS szolgáltatás havi és tételdíja megtalálható a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetményben.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények