Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Egyéb termékek
 4. Széfszolgáltatás

Széfszolgáltatás

Szeretné értéktárgyait 100 %-os biztonságban, banki széfrekeszben elhelyezni? Éljen a lehetőséggel!

A Fókusz Takarékszövetkezet egyes kirendeltségeiben széfbérleti lehetőséget kínál. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és tudja 100 %-os biztonságban értéktárgyait.

 

Széfszolgáltatás:

 

Az ügyféllel kötött megállapodás alapján, az ügyfél számára – állandóan őrzött – helyiségben, széf rendelkezésre bocsátása, melybe értékeit az ügyfél maga helyezi el és veszi ki. A széfszolgáltatás igénybevételére a Takarékszövetkezet az Ügyféllel széfbérleti szerződést köt.

 

A széf-bérlők részére mások által be nem látható módon kialakított helyiséget biztosít a Takarékszövetkezet.

 

Az elkülönített helyiség azt a célt szolgálja, hogy a bérlő a széf kinyitása után e helyiségben egyedül tartózkodva a titkosság biztosítása mellett helyezheti el értékeit a kazettába.

 

Szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik értékeiket (értéktárgy, okmány, irat, egyéb személyes tárgy) biztonságban szeretnék tudni.

 

Széf szolgáltatásunkat a következő kirendeltségeinken vehetik igénybe:

 

 • 6041 Kerekegyháza, Fő u. 82/a.
 • 6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 1.
 • 6100 Kiskunfélegyháza, Gorkij u. 4.
 • 6400 Kiskunhalas, Kossuth L. u. 4.
 • 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 57.
 • 6230 Soltvadkert, Ifjúság u. 4.
 • 6060 Tiszakécske, Szent Imre tér 3.
 • 6000 Kecskemét, Szabadság tér 3/a
 • 6065 Lakitelek, Liget u. 2.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények