Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK

Takarék Folyószámlahitel

Információs telefon: 06-76/900-190


Átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási hitel termék, egy automatikusan visszatöltődő, ismételt hitel igénybevételi lehetőség. A hitelterméket hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. THM: 19,84%

Kölcsönigényléshez szükséges dokumentumok:

 

  • Számlahitel-keret igénylőlap,
  • Munkáltatói jövedelemigazolás (30 naptári napnál nem régebbi),
  • KHR előzetes nyilatkozat, KHR nyilatkozatok és tájékoztató
  • Magyar állampolgár esetén: magyar hatóság által kiállított érvényes személyazonosító okirat (személyi igazolvány / személyazonosító igazolvány / személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány), EU állampolgárok esetén: külföldi személyi igazolvány) EGT állampolgárok esetén: külföldi személyi igazolvány vagy útlevél illetve tartózkodási engedély és egy második, az Adós személyére kiállított okmány (adókártya vagy jogosítvány vagy útlevél, stb.).
  • Más hitelintézetnél vezetett fizetési számla esetén az utolsó 3 havi fizetési számlakivonat (arról a fizetési számláról, amelyikre a jövedelem jóváírások eddig érkeztek, amennyiben más hitelintézetnél fennálló folyószámlahitel tartozását kívánja átvállaltatni, úgy az eredeti számlakivonat szükséges).
  • Nyugdíjas esetén nyugdíjas igazolvány,.
  • Kiváltással érintett fennálló hitelkeret összegéről szóló igazolás, továbbá – a pozitív döntés után - a hitelkeret megszüntetésére vonatkozó kérelem.
  • Egyéb dokumentumok az egyedi hitelbírálat függvényében

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények