Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások
 4. Takarék számlabetét

Takarék számlabetét

Korszerű, megtakarítási forma, kedvező kamatozással, költségmentes kondíciókkal.

A Takarék számlabetéttel lehetőség nyílik tetszőleges összegű, gyakoriságú, és változatos formájú (befizetés, vagy átutalás fogadása stb.) rugalmas megtakarításra.


A Takarék számlabetét olyan betét, mellyel lehetőség nyílik – tetszőleges összegű, gyakoriságú, és elhelyezés szempontjából változatos formában (készpénz, jóváírás, rendszeres átutalás fogadása stb.) történő rugalmas megtakarításra. Kifejezetten megtakarítási célokat szolgáló konstrukció, mely bankszámla nélkül is működhet.

 

 • Korszerű számlás megtakarítási lehetőség.
 • Ötvözi a folyószámláról lekötött betét és a kamatozó betétkönyv előnyeit.
 • Kényelmes, rugalmas, akár eseti, akár folyamatos hozzávezetésre egyaránt alkalmas számla.
 • Költségmentes (számlanyitási, számlavezetési díj nincs).
 • Bankszámla nyitása nem feltétel.
 • Egy ügyfél több takarék számlabetéttel is rendelkezhet.
 • Változó kamatozású.
 • Választható lekötési időszak: 3, 6 és 12 hó.
 • Kamatjóváírás év végén, illetve megszűnéskor.
 • Tetszőleges összegekkel bármikor gyarapítható a számla összege.

 

Változó kamatozású, 3, 6 és 12 hónapra elhelyezhető Takarék számlabetétek kondícióit a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások hirdetménye tartalmazza. Legkisebb elhelyezhető összeg 1.000 Ft. Díjmentes számlavezetéssel és pénztári készpénz szolgáltatással az egyik legkedvezőbb megtakarítási forma. A megnyitott Takarék számlabetéttel kapcsolatos pénztári tranzakciókat bármelyik kirendeltségünkben lebonyolíthatja. A Takarék számlabetét OBA által biztosított a törvényi előírásoknak megfelelően.

 

Takarék számlabetétet nyithatják:

 

 • Természetes személyek devizajogi státusztól függetlenül. A betétszámla elhelyezhető (a törvényes képviselő jognyilatkozata alapján) korlátozottan cselekvőképes kiskorú (14-18 éves), illetve cselekvőképtelen kiskorú (0-14 éves) természetes személyek nevére is.
 • Alapító okirattal nem rendelkező civil közösségek, pl. nyugdíjas klubok, osztályközösségek, szakkörök.


Közösségek esetén a közösség tagjai által kijelölt két személy (igazolt képviselő) nevén kerül megnyitásra a számla.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények