Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
FÓKUSZ TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Számlavezetés
 4. Bankszámlacsomag
 5. Alapítványok és egyéb szervezetek számlacsomagja

Alapítványok és egyéb szervezetek számlacsomagja

Kedvező kondíciókkal és csekély havidíjjal rendelkező bankszámlacsomag.

A Fókusz Takarékszövetkezet működési területén nagyon sok Alapítvánnyal, civil szervezettel áll kapcsolatban, sok esetben adománnyal részt vállal működésük támogatásában. Munkánk során felmértük ezen szervezetek társadalmi szerepvállalásának jelentőségét és látjuk, hogy munkájuk milyen sok áldozattal és kitartással jár. Így az Alapítványok és egyéb szervezetek számára külön, csekély havidíjjal rendelkező bankszámlacsomagot hoztunk létre, amelyben az átutalásoknak nincs minimális tételdíja, tehát a kis összegű tranzakciók után is a megfelelő %-os díjat fizetik.


A csomag havi díja magába foglalja a havi zárlati költséget és a visszatartott kivonat előállítási költségét.

 

Lehetőség van hirdetmény szerinti díj ellenében SMS és Internetbank szolgáltatás igénybevételére, illetve éves díj ellenében dombornyomott MasterCard Bussines, vagy MasterCard Electronic Bussines bankkártya igénylésére.

 

Kapcsolódó szolgáltatások:

 

 • Számlanyitás
 • Számlavezetés
 • Kivonatküldés
 • Betételhelyezés
 • Átutalások indítása és jóváírása
 • Felhatalmazás csoportos beszedésre
 • Pénztári készpénz felvétel és befizetés
 • Sms értesítések
 • VIBER átutalások indítása és fogadása
 • Internetbank szolgáltatás

 

Vállalkozói számlacsomagok széles választéka. Alacsony havi díjak, ingyenes szolgáltatások. Bankkártya, korszerű elektronikus szolgáltatások: Electra, Internetbank, SMS.

 

Az Alapítványok és egyéb szervezetek számlacsomagjának kondíciói megtalálhatók a Vállalkozói forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetményben.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények