1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Forint bankszámla lekötések vállalkozásoknak

Forint bankszámla lekötések vállalkozásoknak

Dolgoztassa meg a pénzét! Kösse le szabad pénzeszközeit magasabb kamatért már 7 naptól!

Bankszámla melletti, változatos, rugalmas betétlekötések az Ön igényeinek megfelelően!


Amennyiben Ön pénzforgalmi bankszámla tulajdonos, szabad pénzeszközeit – bankszámla egyenlege, illetve annak bizonyos része – helyezze el lekötött betétbe, így a pénzét az Ön javára dolgoztatja és lekötése után magasabb kamatot kaphat. Betétlekötését bármelyik kirendeltségünkben elintézheti, vagy amennyiben rendelkezik Internetbank szolgáltatással, akkor az otthonából is bonyolíthatja.

 

Különböző betétlekötési konstrukciók közül ügyfeleink kiválaszthatják az igényeiknek legmegfelelőbbet:

 

  • Rövid, illetve hosszú távú lekötés.

 

Futamidő már 7 naptól, akár 360 napig

 

  • Fix, vagy változó kamatozás.

 

Fix kamatozás esetében kötelezettséget vállalunk arra, hogy a futamidő teljes egésze alatt a szerződéskötéskor meghatározott kamatlábakat alkalmazza. A futamidő alatt egy lekötési periódust kell érteni.

 

Változó kamatozású betétek esetében a betét mindig az aktuális Hirdetményben szereplő kamattal kamatozik. A kamatváltozást a hatálybalépés előtt 15 nappal a honlapunkon (www.fokusztakarek.hu) és az üzlethelyiségeinkben kifüggesztett Hirdetmény útján tesszük közzé.

 

  • Küszöbös, vagy sávos kamatozás.

 

A küszöbös azt jelenti, hogy egy adott értékhatár felett a betét teljes összege a magasabb összegre meghatározott kamattal kamatozik.

 

Sávos kamatozás esetén a számla egyenlegének adott összegsávba eső része az adott sávhoz tartozó kamatlábbal kamatozik.

 

Lekötött betétet nyithatnak:

 

  • Pénzforgalmi bankszámlával rendelkező ügyfelek

 

A lekötött betétek kondícióit a Vállalkozói forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetmény tartalmazza. Legkisebb elhelyezhető összeg 1.000 Ft. A megnyitott lekötött betéttel kapcsolatos pénztári tranzakciókat bármelyik kirendeltségünkben lebonyolíthatja. A lekötött betétek OBA által biztosítottak a törvényi előírásoknak megfelelően.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények