Kedves Ügyfeleink,

Tájékoztatjuk Önöket az alábbiakról:
2019.02.17-én 00-04 óra között az SMS szolgáltatás szünetel. Az érintett SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Internetbank rendszerünkkel kapcsolatosan, a következő problémákat tapasztalhatja egyes esetekben:

Előfordulhat, hogy a netbank rendszer eléréséhez belépéskor új jelszót kell kérnie. Bankszámla, netbankon lekért számlatörténeti adataiban hiba lehetséges.

Valamennyi hiba elhárításán dolgozunk és tájékoztatjuk Önöket a helyreállításról.

Kérjük, hogy a gyors segítség érdekében hívják telefonon Ügyintézőinket. Fiókjaink telefonszáma az alábbi helyen érhető el: https://www.fokusztakarek.hu/fiokhalozat

A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel: Fókusz Takarék

SMS

Érezze, hogy pénzügyei biztonságban vannak!

Amennyiben szeretné figyelemmel kísérni és biztonságosan intézni pénzügyeit, kérje SMS szolgáltatásunkat. Igénybevétele esetén telefonjára értesítést küldünk minden pénzmozgásról.

 

Az SMS szolgáltatás előnyös mindenki számára, aki azonnal tudni szeretné, ha számláján pénzmozgás történik. A szolgáltatás segítségével Ön minden tranzakcióról-legyen az készpénzes, vagy átutalás, terhelés, vagy jóváírás-azonnal információt kap telefonjára.

 

Önnek lehetősége van kiválasztani, hogy bankszámláján történő pénzmozgások közül melyről küldjünk értesítést, az alábbi értesítéseket kérheti igényeinek megfelelően:

 

  • Értesítés beszedésekről
  • Értesítés jóváírásokról
  • Értesítés költségekről, kamatokról
  • Értesítés terhelésekről
  • Értesítés fedezet összeghatár alá
  • Értesítés fedezet összeghatár fölé
  • Lejárat előtti figyelmeztetés


Segítséget jelenthet, ha bankkártyája elveszik, vagy ellopják, mert ha illetéktelen személy használni próbálja-akár sikertelenül is-Ön arról azonnal értesítést kap.

 

Az SMS szolgáltatás havi és tételdíja megtalálható a Vállalkozói forint betétek, forint számlavezetés és egyéb szolgáltatások kondíciói hirdetményben.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények